Hodnocení obchodu

4,9 670 hodnocení
5
634x
4
25x
3
5x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.5.2019
+ Rychlé doručení. Dárková krabička k nákupu.

Avatar autora 27.6.2019
Vážená Jano, děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým. S pozdravem a přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 24.5.2019
Rychlé dodání
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Terro, děkujeme Vám za nákup a následné doporučující hodnocení, kterého si velmi vážíme. S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 23.5.2019
+ Náušnice jsem potřebovala vyměnit, protože jsem velikost špatně odhadla. Výměna proběhla rychle a nové náušnice jsem dostala během tří dnů.

Velmi šlušné a vstřícné zacházení při výměně a rychlá dodávka vyměněného zboří.
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Michaelo, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i báječné hodnocení, kterého si ceníme. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě a věřte, že nás nesmírně těší, když se k nám zákazník rád vrací a oceňuje náš zákaznický servis. Vážíme si Vaší přízně a těšíme se na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.5.2019
Protukt dobré kvality a včasné dodání.
Avatar autora 27.6.2019
Vážený Petře, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 20.5.2019
+ Krásné a cenově dostupné zboží a rychlé vyřízení objednávky a doručení zboží.

Bez problémů. Doporučuji.
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Mirko, moc děkujeme za nákup a Vaše milá slova. Zákazníci jsou pro nás na prvním místě a podobná hodnocení jsou pro nás velmi povzbudivá a dělají nám velkou radost. Budeme se těšit na Vaši další objednávku:). S pozdravem a přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 20.5.2019
+ Velmi rychlé dodání
+ Pěkné šperky

Avatar autora 27.6.2019
Vážená Andreo, děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, které nám udělalo nesmírnou radost. Velice nás těší, že jste spokojená s naším zákazickým servisem, kvalitou zboží a rychlostí dodání. Doufáme, že se k nám budete spokojená vracet i nadále a těšíme se na Váš další nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.5.2019
+ Rychlost odesílání - šperky jsou moc hezké.

Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.5.2019
+ Hezké šperky,dobrá cena

Velký výběr a rychlé dodání.
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Jarko, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.5.2019
+ Rychlé dodání

Avatar autora 27.6.2019
Vážená Jano, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení. Spokojený zákazník je naším největším cílem. Věříme tedy, že se k nám brzy vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.5.2019
+ rychlé doručení, přehledné stránky, výborná komunikace

Avatar autora 27.6.2019
Vážená Romano, mnohokrát děkujeme za Váš nákup i velmi milé hodnocení, kterého si nesmírně ceníme. Těší nás, že oceňujete náš zákaznický servis a doporučujete náš e-shop. Budeme rádi, když nás doporučíte i mezi své přátele a známé. Pevně věříme, že nám i nadále zachováte přízeň a těšíme se na další objednávku. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.5.2019
Rychlé jednání Dobré ceny Vstřícnost
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Karin, děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, které nám udělalo nesmírnou radost. Velice nás těší, že jste spokojená s naším zákazickým servisem, kvalitou zboží a rychlostí dodání. Doufáme, že se k nám budete spokojená vracet i nadále a těšíme se na Váš další nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.5.2019
+ Rychlost dodání

Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těší nás také, že oceňujete rychlost dodávaného zboží. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 13.5.2019
VŠE V POŘÁDKU
Avatar autora | 12.5.2019
+ Rychlost,ochota a příjemné ceny

Nakupuji zde poměrně často,při posledním nákupu jsem si nebyla jistá při výběru náramku a spojila jsem se s velmi příjemnou paní,která poradila, a to ve velice krátké době cca 5 minut.Jsem velmi spokojená.
Avatar autora | 10.5.2019
Zboží mi bylo doručeno rychle
Avatar autora | 10.5.2019
+ jednoduché objednání, včasné dodání

Avatar autora | 9.5.2019
+ Rychle a vztricne jednani
+ Levne a krásné sperky

Já mužu jen doporučit, rychle vyřízení, rychle dodání
Avatar autora | 6.5.2019
Web přehledný, zboží dojde rychle a je velmi kvalitní. Nevýhoda: někdy nemají velikost ale stačí si nějaký čas počkat a dodají velikost.
Avatar autora | 2.5.2019
+ Obchod má rychlé vyřízení objednávky
+ Opravdu krásné šperky
+ Moc hezké krabičky.

Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši objednávku i milá slova. Těší nás, že oceňujete naše služby i šperky. Pevně doufáme, že nám zachováte přízeň a brzy se k nám vrátíte :). S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.4.2019
Rychle, spolehlive
Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení, které nám udělalo radost :). Budeme potěšeni, když se k nám zase vrátíte a opět u nás nakoupíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz