Hodnocení obchodu

4,9 499 hodnocení
5
477x
4
14x
3
4x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 31.12.2018
+ Objednání i dodávka rychlá a super vůbec,doporučuji.

Vyhoda a preji spoustu uspechu i v roce 2019
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup i za super hodnocení. Máme radost, že jste se zbožím a službami spokojena a také Vám přejeme vše nejlepší do nového roku :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.12.2018
+ Velmi rychlá reakce i na předvánoční dobu.

Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za super hodnocení i Váš nákup. I před Vánocemi jsme se velmi snažili a zásilky expedovali v nejkratším možném termínu, protože rychlé vyřízení objednávky patří mezi naše priority :). Doufáme, že se z našich šperků budete dlouho těšit :). S přáním pěkného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.12.2018
Zboží dorazilo hned na druhý den.
Avatar autora 18.1.2019
Vážený Libore, moc děkujeme za nákup i perfektní hodnocení. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým. S pozdravem a přáním krásného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.12.2018
+ Rychle vybavenie zákazky a vynikajúca komunikácia so zákazníkom. Vyhodou obchodu je prehľadná stránka o produktoch a upozornenia na zľavnené produkty. Taktiež možnosť vyberu zasielkovej služby a vyzdvihnutie tovaru osobne. V predvianočnom frmole rychle doručemie za jeden deñ :-)
- Obrazky produktov sú príliš atelierové.

Obchod promtne reaguje na zakazku, doručenie za jeden den (aj v predvianočnom zhone) je vynikajuce. Informacie o vyrobku, rychlosť a prehľadnosť, možné spôsoby doručovania su vyborné.
Avatar autora 18.1.2019
Vážená Žofio, moc děkujeme za nákup a Vaše milá slova. Zákazníci jsou pro nás na prvním místě a podobná hodnocení jsou pro nás velmi povzbudivá a dělají nám velkou radost. Budeme se těšit na Vaši další objednávku:). S pozdravem a přáním krásného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.12.2018
+ rychlé jednání

jsem spokojená
Avatar autora 18.1.2019
Milá Mili, velmi děkujeme za krásné hodnocení, které nám udělalo velikou radost. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.12.2018
Super
Avatar autora 18.1.2019
Vážená Romčo, děkujeme Vám za nákup i hodnocení. Je nám líto, že hodnocení z Vaší strany je pouze 40%. Budeme rádi, když nám napíšete, pokud něco nebylo v pořádku, abychom se mohli na danou věc podívat. Děkujeme :) S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2018
Rychlé doručení,spokojenost se zbožím.Doporučuji
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás skvělým oceněním a velmi nás potěšilo. S přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2018
+ Rychlé jednání. Druhý den po obědnání bylo zboží doma.

Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2018
Nakupuji zde již delší dobu a jsem velmi spokojena nejen s nabídkou,ale i s rychlostí dodání,nelze pominout ani příznivé ceny
Avatar autora 18.1.2019
Vážená Evo, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2018
Vše ok, rychlé doručení
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, velmi děkujeme za krásné hodnocení, které nám udělalo velikou radost. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2018
Rychlé dodání zboží dobře zabalené jsem velmi spokojená a vřele doporučuji všem děkuji
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaší objednávku a krásné hodnocení. Zároveň si velmi vážíme Vašeho doporučení, není lepší zpětné vazby. S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2018
+ rychlé bezproblémové doručení

Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i doporučující hodnocení. Budeme rádi, pokud se k nám opět vrátíte :). S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.12.2018
+ Bez problémů. Vše OK
+ Dodání bez prodlení

Jsem velice spokojen a i nadále se budu na BRUNO shop obracet. Děkuji!
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. Velice si Vaší přízně vážíme. S přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.12.2018
Jsem moc spokojená
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, moc nás Vaše hodnocení potěšilo a těší nás, že jste se službami i šperky spokojená :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.12.2018
+ Brzké dodání

Avatar autora 18.1.2019
Vážená Eriko, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 24.12.2018
+ opravdu velmi rychlá dodávka zboží,

Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup i super hodnocení. Rychlé vyřízení objednávky a spokojený zákazník patří mezi naše priority :). S přáním pěkného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 23.12.2018
Spolehlivost, rychlost
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 23.12.2018
Výborná komunikace,rychlé doručení.
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, moc nás Vaše hodnocení potěšilo a těší nás, že jste se všemi našimi službami spokojená. Zákazník je pro nás na prvním místě :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 23.12.2018
+ rychlá objednávka a rychlá dodávka

Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které nás moc potěšilo :). S přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.12.2018
Rychlý,spolehlivý.
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za kladnou recenzi a doufáme, že se z našich šperků budete dlouho těšit :-) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz