Hodnocení obchodu

4,9 574 hodnocení
5
541x
4
23x
3
4x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.2.2019
velmi pěkné a kvalitní zboží,cena i rychlost dodání super
Avatar autora | 24.2.2019
první zkušenost je dobrá
Avatar autora | 24.2.2019
bleskové vyřízení objednávky již poněkolikáte, jsem velmi spokojena
Avatar autora | 23.2.2019
pouze zatím jedna objednávka, zkušenosti moc nemám
Avatar autora | 23.2.2019
+ Rychlost dodání, shoda s popisem
+ Přehlednost, plynulé a rychlé nakupování

Avatar autora | 22.2.2019
+ Levné ,pěkné zboží a rychlé doručení - doporučuji

Avatar autora | 22.2.2019
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 21.2.2019
+ Rychle jednani

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup i za pěkné hodnocení. Máme radost, že jste se zbožím a službami spokojena. S pozdravem a přáním hezkého dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 19.2.2019
Super
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.2.2019
+ Rychlost

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že Vás potěšila rychlost dodání a jste s nákupem spokojen, jelikož spokojený zákazník je naším hlavním cílem. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 17.2.2019
+ Naprostá spokojenost úplně se vším

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, mnohokrát Vám děkujeme za nákup i velmi milé hodnocení, které nám zpříjemnilo dnešní den :) Velice nás těší, že jste s námi, našimi službami i šperky spokojená. Pevně doufáme, že žádné zápory u nás ani neobjevíte a opět nás brzy navštívíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.2.2019
+ vyberu z domova kdykoliv
- nevidím na vlastní oči

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za kladnou recenzi, která nám udělala radost. Jelikož jsme pouze e-shop, zboží sice není možné vidět při nákupu na vlastní oči jak píšete, nicméně pokud zákazník není se zbožím spokojen, nabízíme možnost vrácení do 14 dní od převzetí nebo výměnu, na kterou nabízíme lhůtu 30 dní od převzetí. Pevně věříme, že se budete z našich šperků dlouho těšit :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.2.2019
Toto byl první nákup
Avatar autora 22.3.2019
Vážená Evo, velice děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s prvním nákupem spokojena. Budeme potěšeni, když se k nám zase vrátíte a opět u nás nakoupíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.2.2019
parada
Avatar autora 22.3.2019
Vážený Petře, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.2.2019
+ Dá se vyzvednout v zásilkovně

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, velmi si vážíme Vašeho kladného hodnocení, které nám udělalo velkou radost. Budeme rádi, pokud se k nám pro nákup šperků opět vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.2.2019
Vše priběhlo rychle a bez nějakých průtahů. Nemám co vytknout
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.2.2019
+ Jako vždy.. SKVĚLÉ. Rychlé dodání a výborná kvalita a propracovanost.

Avatar autora 22.3.2019
Vážený Martine, mnohokrát děkujeme za Vaše pravidelné nákupy a překrásné hodnocení. Pochvala od našeho věrného zákazníka nás vždy velmi potěší a Vaše milá slova nám zpříjemnila dnešní den :) Pevně doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň a těšíme se na další spolupráci. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
RT Avatar autora | 14.2.2019
Nakupuji už po několikáté, vždy maximální spokojenost. Rychlost dodání, kvalita šperků jsou vždy 100%.
Avatar autora | 14.2.2019
Som spokojna s vyberom aj cenou
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, moc děkujeme za pěkné hodnocení, které je pro nás odměnou. Spokojený zákazník je naším největším cílem a tak budeme rádi, vrátíte-li se k nám pro nákup šperků i příště :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 14.2.2019
+ rychlost

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení. Spokojený zákazník je naším největším cílem. Věříme tedy, že se k nám brzy vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz