Hodnocení obchodu

4,9 574 hodnocení
5
541x
4
23x
3
4x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 31.12.2017
+ Rychlý nákup, rychle dodání zboží.

Avatar autora 22.3.2019
Vážený pane Mokroši, děkujeme Vám za nákup i hezké hodnocení. Rychlé vyřízení objednávky a spokojený zákazník patří mezi naše priority :). S přáním pěkného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.12.2017
+ rychlé,levné a spolehlyvé

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.12.2017
+ Krásné dárkové krabičky.

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup a následné doporučující hodnocení, kterého si velmi vážíme. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.12.2017
Nedorazilo v udaní den
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení. Velmi se omlouváme za potíže, které byly s objednávkou spojeny. Vaše objednávka byla expedována ihned následující den po objednání a předána dopravci. Pokud tedy došlo k nedodání v termínu, je chyba na straně dopravce - za což se omlouváme. Doufáme, že je již vše vyřešeno, v případě jakéhokoliv dotazu nás prosím ihned kontaktujte. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.12.2017
som velmi spokojna mam uz viac vyrobkov...
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Velice si Vaší přízně vážíme. S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.12.2017
+ můj nákup proběhl rychle bez zádrhelů, doporučuji

Avatar autora 22.3.2019
Vážená Bronislavo, děkujeme za Vaši objednávku a nádherné hodnocení, které nás potěšilo. Věříme, že s námi i našimi šperky budete nadále spokojena. S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.12.2017
+ I v předvánočním shonu dorazil za tři dny po objednání.

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup i za pěkné hodnocení. Máme radost, že jste se zbožím a službami spokojen. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.12.2017
+ Rychlost odeslání, komunikace - Žádné
Avatar autora 22.3.2019
Vážená Katy, mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále ;) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.12.2017
Zboží dodáno obratem, spokojenost.
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme za objednávku i doporučující hodnocení. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.12.2017
+ Docela velký výběr
+ Ceny produktů
+ Rychlé vyřízení i dodání
- Nezjistil jsem

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a Vaše milá slova. Podobná hodnocení jsou pro nás velmi povzbudivá a dělají nám velkou radost. Budeme se těšit na Vaši další objednávku:). S pozdravem a přáním krásného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.12.2017
+ přehledné stránky,rychlost dodání,přijatelné ceny

Avatar autora 22.3.2019
Vážená Niki, děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, které nás velice potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým :). S pozdravem a přáním krásného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.12.2017
+ rychlost spokojenost

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme za objednávku i super hodnocení. Rychlé vyřízení objednávky a spokojený zákazník patří mezi naše priority :). S přáním pěkného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.12.2017
+ Velmi spokojená

Avatar autora 22.3.2019
Vážená Aleno, děkujeme Vám za nákup i za pěkné hodnocení. Máme radost, že jste se zbožím a službami spokojena. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.12.2017
Vše rychle vyřízeno,v neděli objednáno, v úterý dorazil balíček.
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.12.2017
rychlé dodání a dobrá komunikace o zdržení zboží
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, moc děkujeme za doporučující hodnocení, které nás velmi potěšilo :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2017
+ rychlost a kvalita

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme za objednávku i super hodnocení. Velmi nás potěšilo a zpříjemnilo nám den :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2017
+ přehlednost obchodu
+ rychlost vyřízení a doručení objednaného zboží

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup a následné doporučující hodnocení, kterého si velmi vážíme a máme z něj radost. Budeme rádi, pokud u nás v budoucnu znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2017
spokojena
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a následné hodnocení, ze kterého máme velikou radost :). Jsme moc rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky. S přáním krásného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.12.2017
+ Bezproblémová fy.

Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, moc nás Vaše hodnocení potěšilo a těší nás, že jste se všemi našimi službami spokojen. Zákazník je pro nás na prvním místě. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 26.12.2017
Neuveritelne rychle vyřízení objednávky, dodání i v sobotu, absolutní spokojenost
Avatar autora 22.3.2019
Dobrý den, mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále ;) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz