Hodnocení obchodu

4,9 499 hodnocení
5
477x
4
14x
3
4x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.12.2017
+ Rychlé vyřízení a dodání

Avatar autora 18.1.2019
Vážená paní Lucie, děkujeme Vám za nákup i za pěkné hodnocení. Máme radost, že jste se zbožím a službami spokojena. S pozdravem a přáním hezkého dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.12.2017
krásné a kvalitní naušnice
Avatar autora 18.1.2019
Vážená paní Jano, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.12.2017
+ rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora 18.1.2019
Vážená paní Marcelo, děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým. S pozdravem a přáním krásného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.12.2017
cena, přehledné stránky, zatím žádná nevýhoda
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.12.2017
+ Rychlost " skvělé jednání
+ Dostupné ceny
+ Ochota

Dobře vytvořený program" je mě 68 let " jednoduchost !! Super Dodavka " před par dny! Do dvou dnu doma!
Avatar autora 18.1.2019
Vážená paní Jelínková, mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále ;) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.11.2017
+ Rychlé jednání

Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.11.2017
+ Nákup v klidu z domova
+ Velký výběr
+ Rychlé a bezproblémové jednání

Avatar autora 18.1.2019
Vážená paní jitko, mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále ;) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.11.2017
+ spokojena

rychlost,preciznost,ochota.
Avatar autora 18.1.2019
Vážená paní Dano, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.11.2017
spokojenost se zbožim doporučuji
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.11.2017
Obchod je užasny,vyborna komunikace,rychlost dodani,profesionalita,kvalitni zboži.DOPORUČUJI
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a Vaše milá slova. Zákazníci jsou pro nás na prvním místě a podobná hodnocení jsou pro nás velmi povzbudivá a dělají nám velkou radost. Budeme se těšit na Vaši další objednávku:). S pozdravem a přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.11.2017
+ Rychlost a spolehlivost

Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Velice si Vaší přízně vážíme. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.11.2017
+ Rychlost, ochota při reklamaci

Avatar autora 18.1.2019
Vážená paní Mirko, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.11.2017
+ pohodlně z domova
+ doručení až domů
+ rychle

velmi chválím BRUNO, vše je přehledné, dobře nafocené, jedenoduše objednatelné, prostě SUPER!!!