Hodnocení obchodu

4,9 670 hodnocení
5
634x
4
25x
3
5x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.3.2018
Přehledný, široký a originální sortiment.
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Heleno, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 11.3.2018
+ rychlé jednání
+ plná spokojenost

Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 11.3.2018
Rychlé, vše v pořádku.
Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým. S pozdravem a přáním krásného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.3.2018
+ Super

Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za kladnou recenzi a doufáme, že se z našich šperků budete dlouho těšit :-) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.3.2018
+ Velice rychlé vyřízení objednávky.

Rychlé vyřízení objednávky.Možnost vyzvednutí v zásilkovně.
Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.3.2018
velmi dobré ceny, krásné šperky a široký výběr
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Marcelo, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 5.3.2018
Nevím o žádné
Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup a následné doporučující hodnocení, kterého si velmi vážíme. S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.3.2018
vše proběhlo rychle a bez problémů, jsem spokojena
Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.3.2018
+ Vše proběhlo hladce a rychle

Avatar autora 27.6.2019
Vážená Lenko, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.3.2018
+ Rychlost, komunikacw obchodu, krasne zbozi

Avatar autora 27.6.2019
Vážená Jájo, velmi děkujeme za krásné hodnocení, které nám udělalo velikou radost. S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.3.2018
Velký výběr zboží za nízké ceny. Rychlé dodání zboží.
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Hano, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 26.2.2018
Nakupovala jsem zde již několikrát, vždy spokojenost. Drobná reklamace proběhla rychle a v pořádku. Určitě budu nakupovat dál a mohu doporučit....
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Markéto, mnohokrát Vám děkujeme za Vaše objednávky i super hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále :). S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.2.2018
Výborná komunikace, velmi rychlé vyřízení objednávky. Každý objednaný předmět ve vlastní krásné krabičce. Všechno super.
Avatar autora 27.6.2019
Vážená Jano, moc děkujeme za objednávku i Vaše milá slova, která nás velmi potěšila:). Věříme, že s námi i našimi šperky budete nadále spokojena. S pozdravem a přáním krásného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.2.2018
+ Výběr doma

Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, moc Vám děkujeme za nákup a doporučující hodnocení. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.2.2018
+ Velice rychlé dodání

Avatar autora 27.6.2019
Vážená Gabrielo, děkujeme Vám za nákup i super hodnocení. Zásilky odesíláme při objednání do 13:00 hod ještě týž den, pokud je objednávka vytvořena později, pak následující pracovní den. Rychlé vyřízení objednávky a spokojený zákazník patří mezi naše priority :). S přáním pěkného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.2.2018
+ Rychlé dodání v očekávané kvalitě zboží.

Avatar autora 27.6.2019
Vážená Martino, mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále ;) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 24.2.2018
+ komunikace a doruceni v pohode

Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, moc děkujeme za objednávku i doporučující hodnocení, kterého si velmi vážíme:). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 23.2.2018
+ Rychlost. Jednoznačně. Jeden den objednám, druhý den předáno zásilkovně a třetí den to mám. Někteří by se od vás mohli učit.

Druhá objednávka a a podruhé radost. Pěkné produkty a rychlost dopravy je pecka!
Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, moc Vám děkujeme za objednávku a super hodnocení. Snažíme se jak nejlépe to jde a nemíníme přestat:). Moc si Vašeho hodnocení vážíme a budeme doufat, že nás doporučíte svým známým. S pozdravem a přáním krásného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 23.2.2018
Zboží dodáno velmi rychle a v pořádku.
Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, velmi děkujeme za krásné hodnocení, které nám udělalo velikou radost. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.2.2018
+ rychlost

Avatar autora 27.6.2019
Dobrý den, děkujeme za objednávku i pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz