Hodnocení obchodu

4,9 1377 hodnocení
5
1322x
4
38x
3
9x
2
3x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jitka | 1.12.2020
+ krásné šperky z chirurgické oceli + velký výběr + skvělé ceny + hezké balení + rychlé dodání Za mě obrovská spokojenost. Nakoupila jsem podruhé a určitě to není naposledy. V balíčku jsem mimo šperků našla ještě pexeso a bonbonky :) ...obchod budu moc ráda doporučovat! :)
Avatar autora | 23.11.2020
Sem.naprosto spokojena
Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Milá Lucie, moc děkujeme za Vaši objednávku i doporučující hodnocení. Jsme ráda, že jste spokojená a budeme se těšit na příště.:) Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 23.11.2020
+ rychlost, krásné dárkové balení

Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Dobrý den, moc děkujeme za nákup i hodnocení. Jsme nadšeni, že se Vám dárkové krabičky i šperk líbí. Budeme rádi, když nás doporučíte svým známým.:) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.11.2020
Super komunimace, rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, které nám udělalo nesmírnou radost. Velice nás těší, že jste spokojená s naším zákaznickým servisem a rychlostí dodání. Doufáme, že se k nám budete spokojená vracet i nadále a těšíme se na Váš další nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.11.2020
Plná spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Vážený Jirko, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení. Spokojený zákazník je naším největším cílem. Věříme tedy, že se k nám brzy vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.11.2020
+ Rychlé dodani
+ Dárková krabička
- Nic

Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Dobrý den, moc děkujeme za objednávku i doporučující hodnocení. Udělalo nám radost.:) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.11.2020
+ Rychlé dodání
+ Velký výběr šperků
- Nic

Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Krásný den, děkujeme moc za skvělé hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete výběr šperků, protože se snažíme neustále sortiment doplňovat, také na základě přání našich zákazníků. Budeme se těšit na příště.:) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 21.11.2020
+ Rychlé jednání

Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Milá Jano, moc děkujeme za doporučující hodnocení. Velmi si toho vážíme. S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 21.11.2020
+ Dobré ceny
+ Naušnice hezčí než na fotce
+ Dárky k objednávce
+ Rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Milá Lucie, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení. Těší nás, že oceňujete naše služby i šperky, které nabízíme. Pevně doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň. S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 20.11.2020
+ Rychlost,kvalita,dobrá cena

Avatar autora | 19.11.2020
rychlé dodání zboží a kvalitní zboží
Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Krásný den, moc Vám děkujeme za objednávku i perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. S přáním krásného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 19.11.2020
+ Rychlé vstřícné příjemné jednání

Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Milá Ivo, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte.:) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 19.11.2020
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Rychlé dodání zboží
+ Náušnice jsou krásné

Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Vážená Mirko, děkujeme Vám za nákup a báječné hodnocení, které nám zpříjemnilo dnešní den :) Velmi nás těší, že jste s námi spokojená a pevně doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň a už teď se těšíme na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 19.11.2020
+ Rychle vybavenie aj dorucenie
+ Spokojnost 100%
+ Kvalita tovaru

Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Milá Deniso, moc děkujeme za objednávku a nádherné hodnocení. Udělalo nám velikou radost! S pozdravem Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.11.2020
+ Rychlost vstřicnost

Super nákup vánočních darku
Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Vážená Hanko, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.11.2020
+ Objednané zboží přišlo rychle a v pořádku.Za mě super

Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Vážená Danielo, moc nás Vaše hodnocení potěšilo a těší nás, že jste se všemi našimi službami spokojená. Zákazník je pro nás na prvním místě :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 17.11.2020
+ Možnost vyzvednout si zboží v Zásilkovně .

Zboží dorazilo rychle a v pořádku, e-shop doporučuji na 100%
Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a krásné hodnocení. Vaše pochvala nás velmi potěšila, neboť spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 17.11.2020
Super jednání a rychlost obchodu
Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 16.11.2020
Super
Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup i za pěkné hodnocení. Máme radost, že jste se zbožím a službami spokojená. S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 16.11.2020
Rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 2.12.2020
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rádi, že zboží došlo rychle a v pořádku. Spokojených zákazníků si vážíme a doufáme, že se k nám brzy vrátíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz