Nebojte se nakoupit vánoční dárky u nás. Máte 90 dní na výměnu zboží!

Hodnocení obchodu

4,9 812 hodnocení
5
769x
4
30x
3
7x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 1.11.2019
Prostě: spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup a báječné hodnocení, které nám zpříjemnilo dnešní den :) Velmi nás těší, že jste s námi spokojená a pevně doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň a už teď se těšíme na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.11.2019
Perfektní služby
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těší nás také, že oceňujete naše služby, jelikož spokojený zákazník je naším hlavním cílem. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 31.10.2019
vše o.k.
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, velmi si vážíme Vašeho kladného hodnocení, které nám udělalo velkou radost. Budeme rádi, pokud se k nám pro nákup šperků opět vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 31.10.2019
Perfektní
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Vážený Míro, velice děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s prvním nákupem spokojen. Budeme potěšeni, když se k nám zase vrátíte a opět u nás nakoupíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.10.2019
Všechno ok. Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Vážený Romane, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, máme z něj velikou radost. Budeme se snažit, aby jste byl nad míru spokojen i při dalším nákupu, na který se již nyní těšíme :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.10.2019
rychlý a spolehlivý
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení. Spokojený zákazník je naším největším cílem. Věříme tedy, že se k nám brzy vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.10.2019
+ Rychlost vyřízení objednávky perfektní

Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a Vaše milá slova. Zákazníci jsou pro nás na prvním místě a podobná hodnocení jsou pro nás velmi povzbudivá a dělají nám velkou radost. Budeme se těšit na Vaši další objednávku:). S pozdravem a přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.10.2019
+ rychlá reakce a doručení

Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 24.10.2019
Nákup proběhl uspěšně velká spokojenost
Avatar autora | 24.10.2019
+ Rychlé, snadné a přehledné objednání.

K Avatar autora Karla | 21.10.2019
Objednala jsem si náramek - podobný Pandora- super, spokojenost. Také jsem zakoupila přívěsek, ten má slabé nespojené očko a to se otevře a já už po několika dnech přívěsek ztratila. Mělo by být silnější a spojené.
Avatar autora | 21.10.2019
+ spolehlivost, rychlost

neznám
Avatar autora | 20.10.2019
Rychlé doručení a i pohodová výměna zboží za menší velikost.
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, které nám udělalo nesmírnou radost. Velice nás těší, že jste spokojená s naším zákazickým servisem a rychlostí dodání. Doufáme, že se k nám budete spokojená vracet i nadále a těšíme se na Váš další nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 20.10.2019
Nakupovala jsem poprvé a byla jsem spokojená. Velké plus při výběru dodavatele. Oceňuji zásilkovnu.
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i překrásné hodnocení, které nám udělalo radost. Jsme rádi, že první nákup proběhl bez komplikací a velice nás těší, že jste spokojená s námi a našimi službami. Těšíme se na Váš příští nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 17.10.2019
+ Rychlé dodání zboží bezchybné

Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
DObrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena, jelikož spokojený zákazník je naším hlavním cílem. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.10.2019
+ Rychlé dodání, dobře zabalené

Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Vážená Moniko, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.10.2019
Bezproblémové, doruceni rychlé, super komunikace s obchodem, dobře zabaleno, jsem spokojená
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a Vaše milá slova. Zákazníci jsou pro nás na prvním místě a podobná hodnocení jsou pro nás velmi povzbudivá a dělají nám velkou radost. Budeme se těšit na Vaši další objednávku:). S pozdravem a přáním krásného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 14.10.2019
+ rychle jednani bezva ceny

Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Vážený Milane, velmi děkujeme za krásné hodnocení, které nám udělalo velikou radost. S pozdravem a přáním hezkého dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 14.10.2019
rychle, v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 13.10.2019
+ Rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 12.11.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým. S pozdravem a přáním krásného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz