Hodnocení obchodu

4,9 1613 hodnocení
5
1548x
4
48x
3
9x
2
3x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie | 2.3.2021
+v pátek jsem objednala, v pondělí měla doma. Zboží je ještě krásnější než na obrázku, dlouho se mi nestalo že bych byla s objednáváním na internetu tak spokojená!
Avatar autora | 15.2.2021
+ rychlé vyřízení, krásné balení produktů

Avatar autora | 14.2.2021
+ Rychlé dodání, spolehlivost, má spokojenost.

Avatar autora | 14.2.2021
+ Vše super rychlé a doručené

Avatar autora | 14.2.2021
+ nákup z pohodlí domova,rychlé dodání

Avatar autora | 14.2.2021
Spokojenost
Avatar autora | 14.2.2021
+ Vše sem dostal v pořádku Max spokojenost

Avatar autora | 13.2.2021
+ Expresní dodávka, kvalitní zboží

Avatar autora | 13.2.2021
Zboží brzy doručeno,a v pořádku.Radost mi udělala i krabička ve které nausnicky přišly.
Avatar autora | 12.2.2021
100% spokojenost
Avatar autora | 11.2.2021
Spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 5.3.2021
Vážená Jitko, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 11.2.2021
+ Kvalitný tovar,rýchle doručenie

Avatar autora (Administrátor) 5.3.2021
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým. S pozdravem a přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.2.2021
+ Super

Avatar autora (Administrátor) 5.3.2021
Vážená Danuše, děkujeme za Vaši objednávku a nádherné hodnocení, které nám zpříjemnilo ráno :). Věříme, že s námi i našimi šperky budete nadále spokojena. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.2.2021
+ super rychlý obchůdek

Avatar autora (Administrátor) 5.3.2021
Vážená Sylvie, děkujeme Vám za nákup i hezké hodnocení. Zásilky odesíláme při objednání do 13:00 hod ještě týž den, pokud je objednávka vytvořena později, pak následující pracovní den. Rychlé vyřízení objednávky a spokojený zákazník patří mezi naše priority :). S přáním pěkného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.2.2021
Super
Avatar autora (Administrátor) 5.3.2021
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.2.2021
+ Levné rychle

Avatar autora (Administrátor) 5.3.2021
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení. Spokojený zákazník je naším největším cílem. Věříme tedy, že se k nám brzy vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.2.2021
+ Rychlé dodání, velká spokojenost. Budu objednávat další dárek.

Avatar autora | 7.2.2021
Rychlá dodací lhůta Krásné zboží
Avatar autora | 7.2.2021
Zatím vždy bez problémů.
Avatar autora | 6.2.2021
+ Rychlost

Zboží bylo doručeno rychle a vždy je doručeno v hezké dárkové krabičce :)