Hodnocení obchodu

4,9 3359 hodnocení
5
3229x
4
90x
3
18x
2
6x
1
16x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.2.2024
Šperk na 100% Pytlík na šperky příliš velký
Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, děkujeme za pěkné hodnocení. Jestliže Vám pytlík nevyhovuje, můžete jej samozřejmě do 14 dní od převzetí vrátit. Formulář i postup pro odstoupení naleznete na našich webových stránkách. Zatím se ale mějte jen a jen krásně, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 17.2.2024
zboží je pěkné jsem spokojena
Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, děkujeme za tak milé hodnocení. Máme radost, že jste spokojená a všechno klaplo. A třeba to nebylo naposledy. Mějte se krásně, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 16.2.2024
+ rychlé doručení
+ krabička ke šperku zdarma

Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, děkujeme za skvělé hodnocení i projevenou důvěru. Budeme mít radost, když se k nám zase brzy vydáte. Příště se budeme těšit, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 16.2.2024
Perfektní!
Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, děkujeme! Vážíme si toho, že jste s námi spokojená a věříme, že vás budeme bavit i příště. S pozdravem a přáním příjemného dne, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 16.2.2024
Rychlost vyřízení, spolehlivost
Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, děkujeme za nákup, hodnocení a hlavně váš čas. Je to sice pár kliků, ale nesmírně si toho vážíme. Budeme se těšit zase příště, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.2.2024
+ Suprova spolecnost

Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, velmi děkujeme za krásné hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Snad se nevidíme naposledy, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.2.2024
+ bylo to krásně zabalené

Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, děkujeme za důvěru, hodnocení a tak milá slova. Udělala jste nám ohromnou radost! Tak se snad brzo vrátíte a ještě trochu se rozmazlíte, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 14.2.2024
+ Rychlé doručení. Spokojenost

Avatar autora (Administrátor)
Milá Marcelo, moc si ceníme vašeho báječného hodnocení. Těší nás, že jste u nás spokojeni a vše probíhá bez problémů. Takže díky a doufáme, že se zase brzo uvidíme, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 14.2.2024
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Rychlé dodání zboží
+ Informace z eshopu

Stejně jako pokaždé, když zde nakupuji. Velmi spokojen
Avatar autora (Administrátor)
Milý Radku, mnohokrát děkujeme za důvěru i báječné hodnocení. Moc si toho vážíme. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě a věřte, že nás nesmírně těší, když se k nám zákazník rád vrací. To je zkrátka ta nejlepší odměna. Budeme se těšit zase příště, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 12.2.2024
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, máme radost, že jsme skutečně rychlejší než (b)lesk. Snažíme se! A odměnou nám pak je vaše spokojenost a takhle milá hodnocení. Děkujeme, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.2.2024
+ Rychlé dodání
+ Komunikace
+ Naprostá spokojenost

Tento obchod doporučuji.
Avatar autora (Administrátor)
Milý Petře, tolik superlativů si snad ani nezasloužíme, děkujeme. Až se z toho všeho červenáme. Doufáme, že se zase brzy potkáme a vy se s námi pořádně blýsknete! S pozdravem a přáním příjemného dne, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.2.2024
+ Rychlost - druhý den bylo doma
+ Komunikace - skvělá podpora při problémech a dotazech
+ Přehlednost webových stránek
+ Dárkova krabička
+ Kvalita šperků
+ Široký sortiment

Myslím, že až při opakovaných nákupech člověk zjistí, jestli je e-shop kvalitní nebo se mu povede doručit jednu objednávku. Já zde nakupuji opakovaně a nikdy jsem zklamaný nebyl, spíše naopak - takže doporučuji. Jsou to výhodné (levné) a účinné dárky pro mou přítelkyni, navíc s dárkovou krabičku zdarma, takže já jen vyzvednu a předávám. Palec!
Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, tak takovéhle hodnocení by si zasloužilo i audio verzi. Krásně se čte a ještě líp by se poslouchalo. Děláme vše, co je v našich silách, abyste byli spokojení. A máme radost, že se to daří. Děkujeme a snad vaší přítelkyni šperky udělaly alespoň poloviční radost jako vy nám, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 5.2.2024
+ Rychle jednani a doruceni. Prijemna cena.
+ Neni

Avatar autora (Administrátor)
Milá Irenko, velice děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rády, že můžeme dokázat, že levné neznamená nekvalitní. A že se na naše šperky zbytečně dlouho nečeká. :) Čekání totiž nikoho nebaví. Tak nenechejte dlouho čekat nás a příště zase na viděnou, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 5.2.2024
v klidu doma si vyberete zboží
Avatar autora (Administrátor)
Milá Jaroslavo, velmi děkujeme za krásné hodnocení, které nám udělalo radost. Snad se nevidíme naposledy, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.2.2024
+ Rychlost dodání, velký výběr produktů, krásně zabalené náušnice každý pát zvlášť v hezké dárkové krabičce

Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, děkujeme za nákup, hodnocení a hlavně váš čas. Je to sice pár kliků, ale nesmírně si toho vážíme. Budeme se těšit zase příště, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.2.2024
+ Rychlost dodání,
+ Hodně informací na eshopu

Konečně jsem našla prstýnek na mé velké ruce, jsem nadšená, vypadá krásně, děkuji
Avatar autora (Administrátor)
Milá Edito, děkujeme, že jste si u nás vybrala a ještě nás takhle doporučila dál. To je krásné! Tak ať se vše jen leskne, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.2.2024
Doporučuji !! Super rychlost a vše jak po másle :)
Avatar autora (Administrátor)
Milá Věrko, díky, díky, díky! Ani nevíte, jakou máme radost, že jste se vším spokojená. Snažíme se a tohle se moc hezky čte. Tak zase brzy u nás, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.2.2024
+ Rychlost dodání
- Nic

Avatar autora (Administrátor)
Krásný den, děkujeme za skvělé hodnocení i projevenou důvěru. Budeme mít radost, když se k nám zase brzy vydáte. Příště se budeme těšit, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.2.2024
Doma jsem si vybrala krásné náušničky k narozeninám
Avatar autora (Administrátor)
Milá Jaroslavo, děkujeme nejen za důvěru, ale taky za pozitivní hodnocení. Vážíme si toho. Jsme rády, že ste si udělala radost k narozeninám právě u nás :) Věříme, že se nevidíme naposledy. Tak brzy na viděnou, Hanka BRUNOshop.cz
P Avatar autora Petr | 30.1.2024
Byl jsem velice spokojen , bubu doporučovat .