Hodnocení obchodu

4,9 1069 hodnocení
5
1019x
4
35x
3
8x
2
2x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Soňa | 27.5.2020
Velká spokojenost.
Avatar autora | 11.5.2020
+ Rychlé dodani ,dobrá komunikace obchodu ,vše vypadá skvěle jak na fotce ,velká spokojenost

Avatar autora | 11.5.2020
+ kvalitní zboží
+ velký výběr
+ příjemné ceny
+ rychlé doručení
- nevím

Nejlepší obchod chirurgické oceli, kvalitní, nečerná, žádné alergické reakce, výběr jak pro slečny tak i dámy. Pánové si taktéž vyberou :-) Doporučuji, maximální spokojenost. Obrázky se shodují s realitou.
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Vážená Majky, děkujeme Vám za nákup a báječné hodnocení, které nám zpříjemnilo dnešní den :) Velmi nás těší, že jste s námi spokojená a pevně doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň a už teď se těšíme na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.5.2020
+ skvělý přístup a rychlé jednání

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, velmi si vážíme Vašeho kladného hodnocení, které nám udělalo velkou radost. Budeme rádi, pokud se k nám pro nákup šperků opět vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.5.2020
Rychlé dodání, velký výběr zboží.
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 5.5.2020
Zboží doručeno obratem - doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení. Spokojený zákazník je naším největším cílem. Věříme tedy, že se k nám brzy vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 5.5.2020
Prehladný eshop,produkty krajšie ako na obrázku a hlavne kvalitné.
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Váš nákup a skvělé hodnocení, máme z něj velikou radost. Věříme, že i při příští objednávce proběhne vše spolehlivě k Vaší plné spokojenosti. Budeme se těšit. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.5.2020
žadně ale jsem spokojen
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Vážený Martine, děkujeme Vám za nákup i za pěkné hodnocení. Máme radost, že jste se zbožím a službami spokojen. S pozdravem a přáním hezkého dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.5.2020
+ prehladna a up-to-date komunikacia, rychle dodanie

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, velice děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s prvním nákupem spokojena. Budeme potěšeni, když se k nám zase vrátíte a opět u nás nakoupíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.5.2020
+ Rychlé dodání ,skvela komunikace obchodu a v neposlední řadě krásné a stylové zboží

Prostě skvělý obchod ,ještě jednou moc děkuji
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i překrásné hodnocení, které nám udělalo radost. Jsme rádi, že nákup proběhl bez komplikací a velice nás těší, že jste spokojená s námi a našimi službami. Těšíme se na Váš příští nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.5.2020
+ Super jednání a rychlost

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, velmi si vážíme Vašeho kladného hodnocení, které nám udělalo velkou radost. Budeme rádi, pokud se k nám pro nákup šperků opět vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.5.2020
spolehlivost a rychlost dodání
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těší nás také, že oceňujete rychlost dodávaného zboží. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.5.2020
+ Rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.5.2020
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.5.2020
Velice rychlé vyřízení objednávky. Šperky zabalené ve vkusných krabičkách. Nakupuji zde pravidelně a vždy jsem spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaše nákupy i velmi milé hodnocení, kterého si nesmírně ceníme. Těší nás, že jste spokojena s našimi šperky a také nás těší, že oceňujete náš zákaznický servis a doporučujete náš e-shop. Budeme rádi, když nás doporučíte i mezi své přátele a známé. Pevně věříme, že nám i nadále zachováte přízeň a těšíme se na další objednávku. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
MH Avatar autora Marcela Horinková | 28.4.2020
S nákupom som veľmi spokojná.Tovar krajší ako na foto,suprové ceny a rýchlosť dodania.Nemám čo vytknúť.Nákup odporúčam????
Avatar autora | 28.4.2020
Vše klaplo bez problémů.
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení. Spokojený zákazník je naším největším cílem. Věříme tedy, že se k nám brzy vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.4.2020
+ Komunikace
+ Velký výběr
+ Adekvátní ceny
+ Rychlost doručení

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Vážená paní Řezáčová, děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, které nám udělalo nesmírnou radost. Velice nás těší, že jste spokojená s naším zákaznickým servisem, cenou zboží a rychlostí dodání. Doufáme, že se k nám budete spokojená vracet i nadále a těšíme se na Váš další nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 26.4.2020
+ Zásilkovna je blízko k vyzvednutí tohoto zboží
+ Jsem spokojená a budu pokračovat v nákupech
- nic

Jsem spokojená a budu pokračovat v nákupech
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Vážená paní Rudolfová, velice děkujeme za nádherné hodnocení. Jsme rádi, že zboží došlo rychle a v pořádku a že jste se šperky spokojená. Spokojených zákazníků si vážíme a doufáme, že se k nám brzy vrátíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 23.4.2020
Komunikace s obchodem naprosto bez problémů, zboží dorazilo rychle. Doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Vážená Braunko, mnohokrát Vám děkujeme za nákup i velmi milé hodnocení, které nám zpříjemnilo dnešní den :) Velice nás těší, že jste s námi, našimi službami i šperky spokojená. Pevně doufáme, že žádné zápory u nás ani neobjevíte a opět nás brzy navštívíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz