Hodnocení obchodu

4,9 499 hodnocení
5
477x
4
14x
3
4x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.1.2019
+ Rychlé a vstřícné chování

Avatar autora | 13.1.2019
+ Velice rychlé dodání do 24 hodin
+ Komunikace
+ Krásný řetízek a náramek

Avatar autora | 13.1.2019
+ vše proběhlo v pořádku a rychle - takže spokojenost

Avatar autora | 12.1.2019
+ rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 12.1.2019
Byla jsem spokojená
Avatar autora | 12.1.2019
Krásná spolupráce z obchodem a velká vstřícnost.
Avatar autora | 11.1.2019
rychlé dodání tak jak píší u objednávky...
Avatar autora | 11.1.2019
rychlost, hezké zboží
Avatar autora | 10.1.2019
+ Rychlé doručení a dobře zabalené zboží.

Avatar autora 18.1.2019
Vážená Pavlo, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.1.2019
super ceny i super dodání
Avatar autora 18.1.2019
Vážená Petro, děkujeme Vám za kladnou recenzi a doufáme, že se z našich šperků budete dlouho těšit :-) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.1.2019
+ Rychlost dodání super
+

Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup a následné doporučující hodnocení, kterého si velmi vážíme. S pozdravem a přáním hezkého dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.1.2019
Avatar autora | 9.1.2019
s obchodem jsem spokojená, už jsem objednávala několikrát a vždy v pořádku a rychle doručeno, takže doporučuj.
Avatar autora 18.1.2019
Vážená Jano, děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Velice si Vaší přízně vážíme. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.1.2019
Jsem spokojená, zboží dodáno do tří dnů.
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.1.2019
Perfektní, velká spokojenost.
Avatar autora 18.1.2019
Vážená Jarmilo, děkujeme Vám za kladnou recenzi a doufáme, že se z našich šperků budete dlouho těšit :-) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 6.1.2019
+ s timto obchodem jsem velmi spokojena.je hodne komunikativni,nabizi moznost pomoci i po telefonu,coz jsem nevyuzila -mela jsem ve vyberu zbozi zcela jasno.privesek je pekny .timto dekuji
- nic neni

Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup i za pěkné hodnocení. Máme radost, že jste se zbožím a službami spokojena. S pozdravem a přáním hezkého dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 6.1.2019
Spokojenost..
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.1.2019
Velká výhoda
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i doporučující recenzi a doufáme, že se budete ze šperků dlouho těšit :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.1.2019
+ prvni nakup OK
+ neni

Avatar autora 18.1.2019
Vážený Milane, děkujeme za super hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 31.12.2018
Zboží dorazilo za 14 hodin od objednání!!!!!!!!!!!
Avatar autora 18.1.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup i hezké hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete rychlé vyřízení objednávky. Spokojený zákazník patří mezi naše priority :). S přáním pěkného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz