Hodnocení obchodu

4,9 2595 hodnocení
5
2491x
4
81x
3
12x
2
4x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.5.2022
Zboží mi bylo dodáno brzy, jsem spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý den, máme ohromnou radost, že vaše první objednávka dopadla k vaší spokojenosti. Moc si toho vážíme a děkujeme za krásné hodnocení. A kdo ví, třeba se brzy zase potkáme, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.5.2022
+ rychlost, ochota, výborná komunikace s e-shopem

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za báječné hodnocení, které nám udělalo nesmírnou radost. Těší nás, že jste s nákupem u nás spokojená a oceňujete nejen rychlost dodání, ale rovněž i nás. Budeme se těšit zasee příště, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 17.5.2022
velmi spokojená
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Milá Janino, moc si ceníme vašeho báječného hodnocení. Těší nás, že jste u nás spokojeni a vše probíhá bez problémů. Takže díky a doufáme, že se zase brzo uvidíme, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 16.5.2022
+ Rychlost doručení
+ Komunikace
+ Krásné a kvalitní zboží

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Milá Helčo, díky za všechny plus a doufáme, že žádné mínus nepřibude. Děláme všechno proto, aby to tak zůstalo. Schválně se můžete příště zase přesvědčit! Tak ať se daří a brzy na viděnou, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.5.2022
Objednávka přišla druhý den a vše v pořádku. Krásně zabalené Pokud není něco v pořádku jsou ochotný a hned jednají
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Krásný den, děkujeme za skvělé hodnocení. Těší nás, že oceňujete nejen naše služby a šperky, ale i nás. Toho si neskutečně vážíme. Snad se zase brzy potkáme u nás na webu, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 15.5.2022
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Rychlost dodání zboží
+ Komunikace
+ Již několikátý nákup a stále super
+ Mohu jen doporučit
- Sklamání žádné

Velice spokojeni . Nákup bez obav. Platba předem. Určitě nakoupíme znovu.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Milý Radku, tak přesně tohle je důvod, proč to děláme. Vaše radost. Když to tak čteme, nemůžeme se přestat usmívat. Děkujeme! Budeme se těšit zase příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 14.5.2022
+ Jsem moc spokojená jsou nádherné přívěsky
- Nic

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Milá Věrko, mnohokrát děkujeme za projevenou důvěru i krásné hodnocení. Máme z toho ohromnou radost. Budeme se snažit, abyste se k nám vždy s radostí vracela! Mějte se krásně, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 12.5.2022
+ Velmi rychlé odeslání, krásně zabaleno

Super doručení do 24 hodin od objednávky. Šperky byly v dárkových krabičkách, takže jsem je rovnou mohla předat jako dárky.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Krásný den, tak takhle milá slova bychom si mohly číst každý večer místo pohádky. Děkujeme! O to víc, že jste věrná zákaznice, co se k nám (snad) ráda vrací. Vykouzlila jste nám nádherný den. Mějte se krásně, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 11.5.2022
+ Pěkný jemný řetízek na ruku

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Krásný den, moc děkujeme za pěkné hodnocení. To je stejně naší největší odměnou. Vážně! Těšíme se zase příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.5.2022
+ Vřele doporučuji, krásnej řetízek zasmáli peněz!
- Nevím o ní!

Vřele doporučuji dobré zboží!
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Milý Luďku, moc děkujeme za krásnou zprávu a 100% doporučení. Máme nesmírnou radost, že jste s řetízkem spokojený. Budeme se těšit na příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.5.2022
+ Výborný obchod , přehledný plný krásných věcí. Skvělá komunikace se zákazníkem. Rychlé dodání v moc hezké krabičce a jako bonus menší dáreček pro potěšení. Doporučuji

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Milá Lenko, tak přesně tohle je důvod, proč to děláme. Vaše radost. Když to tak čteme, nemůžeme se přestat usmívat. Děkujeme! Snad si u nás uděláte zase brzo radost, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.5.2022
Skvělý obchod velký výběr šperků super ceny.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Krásný den, děkujeme za tak milé hodnocení! Snažíme se výběr šperků neustále rozšiřovat a máme radost, že se díky tomu může rozmazlovat víc a víc lidí. :) Tak se těšíme příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.5.2022
Bruno shop je nejlepší prostě, veliký výběr,nádherný je všechno.Rychlá objednávka, doručení.Objednávka byla doručena v pořádku a kvalitně zabalena.Jsem velmi spokojená,a doporučuji všem.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Milá Jarčo, ani nevíte, jakou jste nám udělala radost. Přesně tahle hodnocení a nadšení jsou to, co nás žene dopředu. Jste úžasná, děkujeme! Mějte se krásně a snad zase brzy na on-line viděnou, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 6.5.2022
+ Vše
- Nic

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Krásný den, děkujeme nejen za důvěru, ale tak pozitivní hodnocení. Vážíme si toho. A věříme, že se nevidíme naposledy. Tak brzy na viděnou, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 5.5.2022
+ Velký výběr
+ Příznivé ceny
+ Rychlost dodání
+ Dárek k objednávce

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Krásný den, velice děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rády, že můžeme dokázat, že levné neznamená nekvalitní. A že se na naše šperky zbytečně dlouho nečeká. :) Čekání totiž nikoho nebaví. Tak nenechejte dlouho čekat nás a příště zase na viděnou, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.5.2022
+ Nízké ceny
+ Kvalitní zboží
+ Rychlost odeslání

S nákupem v e-shopu jsem maximálně spokojená.Vše v naprostém pořádku,velice rychlé doručení.Urcitě zde budu nakupovat znovu.Všem doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Milá Květo, mnohokrát děkujeme za důvěru i báječné hodnocení. Moc si toho vážíme. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě a věřte, že nás nesmírně těší, když se k nám zákazník rád vrací. To je zkrátka ta nejlepší odměna. Budeme se tedy těšit zase příště, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.5.2022
+ Rychlé dodání,vše přišlo jak mělo. Velmi Spokojen.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Krásný den, mnohokrát děkujeme za projevenou důvěru i krásné hodnocení. Máme z toho ohromnou radost. Budeme se snažit, abyste se k nám vždy s radostí vracel! Mějte se krásně, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.5.2022
+ Doporučujem . Rýchle dodanie. Som spokojná

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Krásný den, děkujeme za tak milé hodnocení. Moc si toho ceníme. Děláme vše, co je v našich silách, abyste byli spokojení. A máme radost, že se to daří. Věříme, že se zase brzy potkáme, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.5.2022
Jsem spokojená
Avatar autora | 1.5.2022
Zboží bylo doručeno na dobírku ve velmi krátké době.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Krásný den, děkujeme za nákup i tak milé hodnocení. Díky tomu, že objednávky do 13.00 odesíláme ještě ten samý den, může být doručení (b)leskurychlé. Nikdo totiž nemá rád čekání, to víme. :) Máme radost, že máte radost a snad zase brzy, Tereza BRUNOshop.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení