Hodnocení obchodu

4,9 921 hodnocení
5
876x
4
31x
3
8x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.12.2019
+ Oceňují rychlost dodání zásilky. Moc jsem nevěřila že dárek budu moc dát pod stromeček.
- Bohužel jsem si nemohla udělat radost s prstenem který se mi moc líbil.Neznám svou velikost Možná by se mohli očíslovat nakreslené kruhy prstenů. Po přiložení prstýnků na kroužek by zákaznice hned věděla zda ji prstýnek bude a nebo pro toho komu by prstýnek patřil. Bylo by to určitě jednoduší.

Velký výběr a rychlost dodání.Super
Avatar autora | 27.12.2019
Díky mému rozhodnutí z minuty na minutu něco koupit mě překvapila rychlost s jakou zboží dorazilo, i zabalení bylo super. Za mě doporučuji.
Avatar autora | 27.12.2019
+ perfektní komunikace

I když jsem se netrefila velikostí ,nebyl problém vrátit a vyměnit.
Avatar autora | 26.12.2019
+ slušná cena
+ možnost vyzvednutí zásilkovna atd..

Avatar autora | 26.12.2019
+ Nabídka,e-shop,servis

Avatar autora | 25.12.2019
+ Určitě doporučuji.... spokojenost

Avatar autora | 25.12.2019
Uz jsem objednavala nekolikrat spokojenost
Avatar autora | 25.12.2019
+ Nakupovala sem sice jen 2x a zatím bez problémů. Objednala sem si a max. do 4 prac.dny bylo doručeno. Z mé strany spokojenost cena, doručení

Avatar autora | 24.12.2019
Vše skvělé, není co vytknout :-)
Avatar autora | 24.12.2019
+ Super

Avatar autora | 24.12.2019
Velmi rychle dodani
Avatar autora | 24.12.2019
Tento obchod můžu všem jen doporučut,nakoupila jsem zde již po druhé a vždy jsem byla spokojena
Avatar autora | 24.12.2019
Obchod jsem na internetu objevil náhodou a tak jsem ho vyzkoušel.Už nepotřebuji hledat nekde jinde a pokud budu i do budoucna kupovat šperky tak jedině v tomto obchodě.
Avatar autora | 24.12.2019
Vřele doporučuji
Avatar autora | 24.12.2019
Neuvěřitelná rychlost dodávky. Moc děkuji a budu doporučovat. Krásné svátky . Fojtová Jarmila
Avatar autora | 24.12.2019
+ Rychlé dodání
+ Velký výběr

Avatar autora | 23.12.2019
+ Zboží odpovídá popisu i obrázku. Dárkově zabalené. Celková spokojenost. Doporučuji.

Avatar autora | 23.12.2019
+ Rychlost dodání,pravdivost fotografií, milá a vstřícná komunikace

Naprostá spokojenost, vše zabaleno v krásných dárkových krabičkách, prstýnek budu měnit za menší vel. vysvětlení jak nejlépe na to. Pochvala paní Tereze:-)
Avatar autora | 22.12.2019
+ dobré ceny
+ přehledný
+ velmi rychlé odeslání

výměna bez problémů a rychle
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i báječné hodnocení, kterého si ceníme. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě. Těší nás, že oceňujete i náš zákaznický servis. Vážíme si Vaší přízně a těšíme se na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.12.2019
+ rychlé vyřízení objednávky
- volba dopravce, Intime zoufalost

Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, velmi děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. Za přepravní službu se omlouváme a na vzniklou situaci je upozorníme, aby se již situace neopakovala. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz