Hodnocení obchodu

4,9 638 hodnocení
5
602x
4
25x
3
5x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.5.2019
VŠE V POŘÁDKU
Avatar autora | 12.5.2019
+ Rychlost,ochota a příjemné ceny

Nakupuji zde poměrně často,při posledním nákupu jsem si nebyla jistá při výběru náramku a spojila jsem se s velmi příjemnou paní,která poradila, a to ve velice krátké době cca 5 minut.Jsem velmi spokojená.
Avatar autora | 10.5.2019
Zboží mi bylo doručeno rychle
Avatar autora | 10.5.2019
+ jednoduché objednání, včasné dodání

Avatar autora | 9.5.2019
+ Rychle a vztricne jednani
+ Levne a krásné sperky

Já mužu jen doporučit, rychle vyřízení, rychle dodání
Avatar autora | 6.5.2019
Web přehledný, zboží dojde rychle a je velmi kvalitní. Nevýhoda: někdy nemají velikost ale stačí si nějaký čas počkat a dodají velikost.
Avatar autora | 2.5.2019
+ Obchod má rychlé vyřízení objednávky
+ Opravdu krásné šperky
+ Moc hezké krabičky.

Avatar autora 24.5.2019
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši objednávku i milá slova. Těší nás, že oceňujete naše služby i šperky. Pevně doufáme, že nám zachováte přízeň a brzy se k nám vrátíte :). S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.4.2019
Rychle, spolehlive
Avatar autora 24.5.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení, které nám udělalo radost :). Budeme potěšeni, když se k nám zase vrátíte a opět u nás nakoupíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Tereza Ševčíková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.4.2019
Vše v pořádku. Zboží bylo v ozdobných krabičkách.
Avatar autora 24.5.2019
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i báječné hodnocení, kterého si ceníme. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě a věřte, že nás nesmírně těší, když se k nám zákazník rád vrací a oceňuje náš zákaznický servis. Vážíme si Vaší přízně a těšíme se na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 29.4.2019
+ rychlost dodání, jejich garance odeslání opravdu unguje

Avatar autora 24.5.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení. Těší nás, že oceňujete naše služby, zákaznický přístup i zboží, které nabízíme. Pevně doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.4.2019
Doručení rychlé a bez problémů.
Avatar autora 24.5.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 26.4.2019
V tomto obchodě jsem objednávala zboží již podruhé a jsem s ním spokojená. Vždy udělá radost nejen svým sortimentem,ale i rychlým vyřízením objednávky .Tímto děkuji.
Avatar autora 24.5.2019
Vážená Majko, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i báječné hodnocení, kterého si ceníme. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě a věřte, že nás nesmírně těší, když se k nám zákazník rád vrací a oceňuje náš zákaznický servis. Vážíme si Vaší přízně a těšíme se na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 26.4.2019
+ Jenom kladné.
- Z mé strany žáždá nevýhoda.

Avatar autora 24.5.2019
Vážená Ivano, mnohokrát děkujeme za Váš nákup a skvělé hodnocení, máme z něj velikou radost. Věříme, že i při příští objednávce proběhne vše spolehlivě k Vaší plné spokojenosti. Budeme se těšit. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 26.4.2019
+ Velmi přehledné web stránky. Perfektní komunikace :-)
- Nic

Velká spokojenost. Perfektní komunikace. Doporučuji.
Avatar autora 24.5.2019
Vážená Evo, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.4.2019
+ Obchod je přehledný
+ Velký výběr šperků
+ Dobrá komunikace
+ Rychlé dodání
- Žádné

Velký výběr krásných šperků různých velikostí. Rychle dodání.
Avatar autora 24.5.2019
Vážená Věro, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.4.2019
S obchoden jsem spokojena,ale dnes jsem vybalila náušnice,z nichž se mi jedna po vyjmutí z krabičky rozpadla
Avatar autora 24.5.2019
Vážená paní Zdenko, je nám velmi líto, že se náušnice při převozu poškodila. Určitě nám náušnice zašlete zpět k reklamaci, kterou obratem vyřídíme. Postup a adresu k zaslání naleznete na našich stránkách. Omlouváme se za způsobené starosti. S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.4.2019
+ Rychlé dodání
+ Moc pěkné zboží
- Nic

Avatar autora 24.5.2019
Vážená paní Spurná, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.4.2019
Jen ty ne nejlepší. Po chatu poradili, zboží přišlo v pořádku a rychle. Určitě objednám znovu
Avatar autora 24.5.2019
Vážená Ireno, moc děkujeme za nákup a Vaše milá slova. Zákazníci jsou pro nás na prvním místě a podobná hodnocení jsou pro nás velmi povzbudivá a dělají nám velkou radost. Budeme se těšit na Vaši další objednávku:). S pozdravem a přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 19.4.2019
+ Nakupují občas,ale zboží je vždy k kvalitni.

Avatar autora 24.5.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.4.2019
+ Velice rychlé vyřízení objednávky.

Avatar autora 24.5.2019
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těší nás také, že oceňujete rychlost dodávaného zboží. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz