Hodnocení obchodu

4,9 756 hodnocení
5
715x
4
29x
3
6x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 10.9.2019
+ Výborná komunikace
+ Pěkně zabaleno
+ Rychlost dodání

Tento obchod určitě doporučuji a určitě jsem zde nenakupoval naposledy. Výborná komunikace s obchodem před nákupem, řetízek s přívěskem přišel za dva dny od objednání v pěkné krabičce. Obojí je velice pěkné a splnilo to moje očekávání na výbornou.
Avatar autora | 10.9.2019
+ velmi rychlé dodání, skvělá komunikace, přehledné stránky, obrázky odpovídají skutečnosti

Avatar autora | 8.9.2019
Skvělý, úžasný, dokonalý obchod. Pracovnice firmy vždy obratem reagovala na mé dotazy a vše vysvětlila, a výsledek doporučila mi úžasné zboží za super cenu. Moooc doporučuji všem. Takový zájem o zákazníky už jsem dlouho nezažila.
Avatar autora | 7.9.2019
+ Přehledné stránky, rychle dodání, komunikace a šperky v dárkových krabičkách

Avatar autora | 3.9.2019
Zboží bylo ve velmi krátké době bez problémů doručeno.
Avatar autora 20.9.2019
Vážená Ivano, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena, jelikož spokojený zákazník je naším hlavním cílem :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.9.2019
Rychlé dodání.
Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těší nás také, že oceňujete rychlost dodávaného zboží. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.9.2019
+ V patek dopoledne objednano, v pondeli doruceno az domu, skvela komunikace o stavu objednavky, maximalni spokojenost

Avatar autora 20.9.2019
Vážená Dášo, velice děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s prvním nákupem spokojena. Budeme potěšeni, když se k nám zase vrátíte a opět u nás nakoupíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.9.2019
Vše proběhlo na 1. Oceňuji rychlost dodání.
Avatar autora 20.9.2019
Vážená Markéto, děkujeme Vám za nákup a báječné hodnocení, které nám zpříjemnilo dnešní den :) Velmi nás těší, že jste s námi spokojená a pevně doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň a už teď se těšíme na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.9.2019
+ velký výběr
+ solidní ceny
+ krásně baleno

Avatar autora | 2.9.2019
+ Ceny, rychlé dodání, dárková krabička ke každému nákupu

Avatar autora | 2.9.2019
-krasné a kvalitní šperky -doručeno v dárkové krabičce -bleskové vyřízení objednávky a dodání
Avatar autora | 30.8.2019
+ velmi dobrá komunikace

jsem velmi spokojená. Dobrá komunikace, rychlá odpověd a dodání. Na druhý den jsem měla zboží doma a v pořádku.
Avatar autora | 30.8.2019
+ Jasné odpovědi na dotazy. Doručení zboží prakticky ze dne na den.

Avatar autora 20.9.2019
Vážený pane Müllere, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i překrásné hodnocení, které nám udělalo radost. Jsme rádi, že první nákup proběhl bez komplikací a velice nás těší, že jste spokojen s námi a našimi službami. Těšíme se na Váš příští nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.8.2019
Velika spokojenost rychle dodani vstricnost a ochota personalu.Velice Vam dekuji.
Avatar autora | 26.8.2019
Jen ty nejlepší!!!
Avatar autora 20.9.2019
Vážená Gábino, velice děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s prvním nákupem spokojena. Budeme potěšeni, když se k nám zase vrátíte a opět u nás nakoupíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.8.2019
+ Byla jsem naprosto spokojena přišlo to v čas

Avatar autora 20.9.2019
Vážená Mirko, velice děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rádi, že zboží došlo rychle a v pořádku a že jste se šperky spokojená. Spokojených zákazníků si vážíme a doufáme, že se k nám brzy vrátíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 24.8.2019
+ Objednávka byla vyřízena rychle. Zboží je kvalitní.

Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení. Těší nás, že oceňujete naše služby i zboží, které nabízíme. Pevně doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.8.2019
+ Cenová dostupnost, ojedinělé zboží

Spokojenost
Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.8.2019
+ Rychlé doručení
+ Super výběr
+ Vše tak, jak má být

Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, velice děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s prvním nákupem spokojena. Budeme potěšeni, když se k nám zase vrátíte a opět u nás nakoupíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 22.8.2019
+ rychlost
+ kvalit
+ preciznost
+ cenna
+ je to opravdu klenot
- Nic

Zboží bylo zakoupeno jako chirurgická, ale v reálu vypadá jako ze zlata. Opravdu precizně zhotovený klenot a za ty prachy to stojí :-):-):-) Prostě super. Zboží vypadá lépe , než na fotkách.
Avatar autora 20.9.2019
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i překrásné hodnocení, které nám udělalo radost. Jsme rádi, že první nákup proběhl bez komplikací a velice nás těší, že jste spokojen s námi, našimi službami a šperky. Těšíme se na Váš příští nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz