Hodnocení obchodu

4,9 1868 hodnocení
5
1793x
4
56x
3
10x
2
3x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.5.2021
Naprostá spokojenost. Mám odtud již dva prstýnky a jsem maximálně spokojená. Komunikace super, rychlost , zboží pěkně zabalené. Super, super, super, doporučuji.
Avatar autora | 12.5.2021
Mám jen a jen kladné zkušenosti ať už s koupí,výměnou nebo reklamací. :)
Avatar autora | 12.5.2021
+ Velký výběr ocelových šperků, rychlé dodaní zboží, kvalita, velká spokojenost :-)

Avatar autora | 11.5.2021
Rychlé dodání a v pořádku za mě OK
Avatar autora | 11.5.2021
Řetízek na ruku se srdíčky moc krásný, nosím skoro nonstop :)
Avatar autora | 11.5.2021
Naprostá spokojenost ! Dbala jsem informace, že pokud objednáme do 13h, tak do druhého dne bude balíček u nás a vono FAKT ! Spolupráce se Zásilkovnou mají domluvenou dokonale. Super jednání, mohu vřela doporučit !
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, moc děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že se řadíte mezi naše spokojené zákazníky a věříte nám i našim službám. Ceníme si toho! Mějte se zatím nádherně, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.5.2021
+ výhodné ceny,rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rády, že můžeme dokázat, že levné neznamená nekvalitní. A že se na naše šperky zbytečně dlouho nečeká. :) Čekání totiž nikoho nebaví. Tak nenechejte dlouho čekat nás a příště zase na viděnou, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.5.2021
+ Je to rychlé doručení a v poradku

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, děkujeme za tak milé hodnocení. Máme radost, že jste spokojená a všechno rychle klaplo. A třeba to nebylo naposledy. Mějte se krásně, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.5.2021
+ S obchodem jsem velmi spokojená. Mohu vybírat v klidu domova a výběr je opravdu velký. Je z čeho vybírat.

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, děkujeme za skvělé hodnocení i projevenou důvěru. Budeme mít radost, když se k nám zase brzy vydáte. Viděla jste už naše krásné novinky? Příště se budeme těšit, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.5.2021
+ super

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Milá Martino, děkujeme, že jste si u nás vybrala a ještě nás takhle doporučila dál. To je krásné! Tak ať se vše jen leskne, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.5.2021
+ Obchod s výbornou komunikací a snahou ke spokojenosti zákazníka.
- Dopravu platí zákazník při objednání i při vrácení zboží( pokud nevyhovuje), aspoň vyjdou vstříc možností využít Zásilkovnu, která je levnější.

Obchod komunikuje skvěle, jen vzhledem k ceně objednaného zboží s dvojím poštovným (když případně vracíte) se objednávka moc neplatí.
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, děkujeme za velmi milé hodnocení. Těší nás, že oceňujete náš přístup k zákazníkům. Ti jsou pro nás vždy na prvním místě. :) Dovolím si upřesnit informaci ohledně platby za dopravu. Ne vždy ji zákazník platí. Pokud totiž nakoupíte nad 999 Kč, získáte od nás automaticky dopravu zdarma. A je úplně jedno, jestli si vyberte doručení přes Zásilkovnu, kurýra nebo Českou poštu. U reklamace zboží dopravu zákazníkovi neúčtujeme vůbec. V případě vrácení zboží s využitím zpětné zásilky přes Zásilkovnu vám je opravdu naúčtován poplatek 39 Kč. Pokud máte jakýkoliv dotaz proč tomu tak je, určitě nám zavolejte a my to s vámi velmi rády probereme. :) Mějte se moc krásně a budeme se těšit třeba zase příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.5.2021
Velký výběr a pěkné zboží, vzdy udělalo radost.
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Milá Mileno, děkujeme za nádherné hodnocení, které nám prozářilo ráno :). Věříme, že to není naposledy a vy si zase brzy uděláte radost. Zatím se ale mějte nejlíp, co to jde, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.5.2021
Super obchod !!!
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, moc děkujeme za pěkné hodnocení. To je stejně naší největší odměnou. Vážně! Těšíme se zase příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.5.2021
S tímto obchodem jsem max. spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, velmi děkujeme za krásné hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Snad se nevidíme naposledy, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.5.2021
+ Ceny
+ Výběr (i na moje útlé zápěstí)
+ Baleno v dárkové krabičce

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, děkujeme za tak milé hodnocení! Snažíme se výběr šperků neustále rozšiřovat a máme radost, že se díky tomu může rozmazlovat víc a víc lidí. Kvalitní zboží za rozumnou cenu je pro nás velmi důležitým faktorem, stejně tak jako balení šperků do dárkových krabiček. Naše šperky si totiž zaslouží jen tu nejlepší péči. :) Tak se těšíme příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.5.2021
+ Ok výhoda

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup, hodnocení a hlavně váš čas. Je to sice pár kliků, ale nesmírně si toho vážíme. :) Budeme se těšit zase příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.5.2021
Objednavka nebyla ma jedina.Sem spokojena, rychle dodani,krasny sperk a skvele zabalene.
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Milá Veroniko, děkujeme nejen za tohle krásné hodnocení, ale také za to, že se k nám vracíte. Máme radost, když vidíme, že u nás lidé rádi nakupují a rozmazlují se. Budeme se snažit, aby to tak zůstalo! Mějte se krásně, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.5.2021
Byla to má první objednávka a byla jsem mile překvapena. Zboží dorazilo velmi rychle a v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, máme ohromnou radost, že vaše první objednávka dopadla k vaší spokojenosti. Moc si toho vážíme a děkujeme za tak milá slova. :) A kdo ví, třeba se brzy zase potkáme, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 6.5.2021
+ Rychlé dodání

Rychlé dodání, hezké zboží.
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Milá Martino, děkujeme za tak milé hodnocení. Moc si toho ceníme. Děláme vše, co je v našich silách, abyste byli spokojení. A máme radost, že se to daří. Věříme, že se zase brzy potkáme, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 6.5.2021
+ Bleskové dodání zboží
- Žádná

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Dobrý den, máme radost, že jsme skutečně rychlejší než (b)lesk. Snažíme se! A odměnou nám pak je vaše spokojenost a takhle milá hodnocení. Děkujeme, Tereza BRUNOshop.cz