Hodnocení obchodu

4,9 574 hodnocení
5
541x
4
23x
3
4x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.3.2019
+ v pohodlí domova

Avatar autora | 13.3.2019
+ Prsteny jsou nádherné a velikost jsme také podle nápovědy určila přesně.děkuji

Avatar autora | 12.3.2019
solidní jednání, rychlé dodání zboží
Avatar autora | 12.3.2019
+ rychlost dodání zboží

Hlavní výhodou jsou i větší velikosti hezkých prstýnků.
Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 11.3.2019
+ rychle dodani

Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, moc děkujeme za nákup a krásné hodnocení, které je pro nás a naše prozákaznické zaměření skvělým oceněním. S přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 11.3.2019
Perfektní - rychlá komunikace, rychlá doprava, nemám vůbec připomínek. Jeden z nejlepších e-šopů.
Avatar autora 23.3.2019
Vážená Helo, děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, které nám udělalo nesmírnou radost. Velice nás těší, že jste spokojená s naším zákazickým servisem, kvalitou zboží a rychlostí dodání. Doufáme, že se k nám budete spokojená vracet i nadále a těšíme se na Váš další nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.3.2019
+ Nemusím shánět po obchodech

Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.3.2019
+ Zbožňuju nákup přes internet, je to pro mě velmi výhodné, obchod je moc dobrý, velký výběr zboží, ceny úměrné.

Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a krásné hodnocení. Vaše pochvala nás velmi potěšila, neboť spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 8.3.2019
+ Rychlé dodání,v dárkové krabičce.

Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, moc děkujeme za pěkné hodnocení, které je pro nás odměnou. Spokojený zákazník je naším největším cílem a tak budeme rádi, vrátíte-li se k nám pro nákup šperků i příště :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.3.2019
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Perfektní webové stranky - přehledně
+ Zboží ok - pěkně zabalené

Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaše nákupy i velmi milé hodnocení, kterého si nesmírně ceníme. Těší nás, že jste spokojena s našimi šperky a také nás těší, že oceňujete náš zákaznický servis a doporučujete náš e-shop. Budeme rádi, když nás doporučíte i mezi své přátele a známé. Pevně věříme, že nám i nadále zachováte přízeň a těšíme se na další objednávku. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.3.2019
+ Vše co jsem si objednal me v pořádku přišlo i v podozadovane kvalitě.

Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení. Spokojený zákazník je naším největším cílem. Věříme tedy, že se k nám brzy vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.3.2019
+ JE TO RYCHLE VYRIZEO DO DVOU DNŮ JSEM HO MĚLA DOMA SUPER Z

Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těší nás také, že oceňujete rychlost dodávaného zboží. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 5.3.2019
+ Extra rychlé dodání
+ Super komunikace
+ Zboží dorazilo v pořádku pěkně zabalené

Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, které nám udělalo nesmírnou radost. Velice nás těší, že jste spokojená s naším zákazickým servisem, kvalitou zboží a rychlostí dodání. Doufáme, že se k nám budete spokojená vracet i nadále a těšíme se na Váš další nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.3.2019
+ rychlé a kvalitní dodání objednaného zboží

Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, velice děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s prvním nákupem spokojena. Budeme potěšeni, když se k nám zase vrátíte a opět u nás nakoupíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.3.2019
+ Dodání zboží v krátké lhůtě

Avatar autora | 1.3.2019
+ V pohodě

Vše v pořádku
Avatar autora | 28.2.2019
+ Super,rychle

Avatar autora | 27.2.2019
+ rychlost, ochota

super
Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 27.2.2019
Bylo doručeno jiné zboží nes bylo objednáno
Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, nepodařilo se nám s Vámi telefonicky spojit. Tato situace nás velmi mrzí a rádi bychom ji napravili. Bohužel netušíme, jaké šperky byly chybně zaslány. Stav skladu produktů ve Vámi vytvořené objednávce sedí, proto netušíme, k jaké záměně mohlo dojít? Prosíme o kontaktování, abychom mohli vše vyřešit. S pozdravem a přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 25.2.2019
Určitě doporučuji!!!!
Avatar autora 23.3.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým. S pozdravem a přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz