Hodnocení obchodu

4,9 1198 hodnocení
5
1145x
4
38x
3
8x
2
2x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.7.2020
+ rychlé dodání, hezké balení, spokojenost

Avatar autora | 27.7.2020
Výborný obchod kam se budu rád vracet.Výhoda je dobrý výber,ceny,komunikace a rychlé dodání.
Avatar autora | 27.7.2020
+ opětovná spokojenost - rychlost, spolehlivost, pěkné zboží

Avatar autora | 26.7.2020
Náramek je nádherný, udělal radost. Kvalitní, pěkné zpracování. Druhý den od objednání doručeno. Spokojenost.
Avatar autora | 26.7.2020
prsten dorazil rychle a je nádherný.Určitě zas něco pěkného koupím.
Avatar autora | 26.7.2020
+ ok

doporucuji
Avatar autora | 26.7.2020
+ Rychlost doručení a skvělá komunikace pokud si nevíte rady jakou velikost prstenu si vybrat. Kvalitní a velmi hezké šperky

Skvělý výběr a kvalitní šperky pro každého a krásně dárkově zabalené
Avatar autora | 25.7.2020
E-shop hodnotím velmi kladně, vše přehledné a plné krásných věcí. Zboží jsem objednala a hned druhý den jsem měla doma :) Náramek došel v krásné dárkové krabičce a i přesto, že jsem neměla zrovna největší nákup, mile mě potěšila malá drobnost přibalená v balíčku! :) Nakupovala jsem poprvé a určitě ne naposled. Doporučuji!
Avatar autora | 24.7.2020
+ Rychlost, spolehlivost.

Avatar autora | 24.7.2020
Perfektní zpracování
Avatar autora | 24.7.2020
Skvělý a rychlý obchod.
Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Dobrý den, děkujeme Vám za objednávku i báječné hodnocení, kterého si nesmírně ceníme. Budeme se snažit, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s nákupem u nás neustále prohlubovaly a těšíme se na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 24.7.2020
+ Vse, jak ma byt

Jiz druha objednavka na eshopu, jsem moc spokojena, krasne zbozi, bleskova rychlost, krasne zabalene a navic mily darecek. Prijemny obchod.
Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, máme z něj velikou radost. Budeme se snažit, abste byla nad míru spokojená i při dalším nákupu, na který se již nyní těšíme :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 23.7.2020
+ rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těší nás také, že oceňujete rychlost dodávaného zboží. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 20.7.2020
+ Bleskové doručení
+ Nádherné a přehledné stránky
+ Kvalitní produkty
+ Tabulka velikostí - sedí perfektně
+ Dáreček k nákupu
+ Doporučuji na 1000% ♥
+ Zákaznická podpora profesionální - ochota, komunikativnost, milá a vstřícná slečna/paní :)

Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Dobrý den, mnohokrát Vám děkujeme za nákup i velmi milé hodnocení, které nám zpříjemnilo dnešní den :) Velice nás těší, že jste s námi, našimi službami i šperky spokojená. Pevně doufáme, že žádné zápory u nás ani neobjevíte a opět nás brzy navštívíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 20.7.2020
+ Super. Takto si představuji internetový obchod

Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Vážený Hanzi, mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i báječné hodnocení, kterého si ceníme. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě a věřte, že nás nesmírně těší, když se k nám zákazník rád vrací a oceňuje náš zákaznický servis. Vážíme si Vaší přízně a těšíme se na další nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.7.2020
+ Spolehlivost, rychlost

Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Dobrý den, moc Vám děkujeme za perfektní hodnocení, které nám udělalo velikou radost. Jsme rádi, že patříte mezi spokojené zákazníky a budeme se těšit na Váš další nákup :). S přáním krásného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 18.7.2020
+ Rychlost dodání, pěkné šperky

Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení. Spokojený zákazník je naším největším cílem. Věříme tedy, že se k nám brzy vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 17.7.2020
Supe výběr i ceny a rychlé doručení.Všem doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za Váš nákup a skvělé hodnocení, máme z něj velikou radost. Věříme, že i při příští objednávce proběhne vše spolehlivě k Vaší plné spokojenosti. Budeme se těšit. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 17.7.2020
.
Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 16.7.2020
Dobře zásobený e-shop, rychlé vyřízení objednávky - spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Dobrý den, velice děkujeme za Váš nákup a báječné hodnocení. Těší nás, že oceňujete naši širokou nabídku zboží, které nabízíme a také nás těší, že vše proběhlo v pořádku k Vaší plné spokojenosti. Věříme, že budete s námi spokojena i nadále :) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz