Hodnocení obchodu

4,9 672 hodnocení
5
636x
4
25x
3
5x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
ŠM Avatar autora | 17.7.2019
Moc děkuji za krásné náušnice a řetízek pro mou dceru.Veliká spokojenost ???? Rychlé dodání. Děkujeme
M Avatar autora | 4.7.2019
+Rychlé vyřízení objednávky a výměny bez problemů
Avatar autora | 17.6.2019
+ Rychlost

Avatar autora | 15.6.2019
+ Rychlé jednání

Avatar autora 24.7.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup a následné doporučující hodnocení, kterého si velmi vážíme. S pozdravem a přáním hezkého dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 13.6.2019
+ Rychlé vyřízení mé objednávky
+ Spokojenost výběru z domova a kvalita zboží

Avatar autora 24.7.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i pěkné hodnocení. Budeme potěšeni, stanete-li se naším stálým zákazníkem. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 13.6.2019
Zboží bylo třetí den po objednání v zásilkovně. Objednala jsem,ale špatně číslo prstýnku. Paní mi po telefonu vše vysvětlila. Prstýnek jsem vrátila a do tří dnů jsem v zásilkovně měla prstýnek nový. Jsem spokojená jak s obchodem tak s ochotou a rychlým dodáním.
Avatar autora 24.7.2019
Vážená Kateřino, děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Velice si Vaší přízně vážíme. S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 13.6.2019
Spokojený s produktem, s vyřízením a ochotou..paráda, děkuji mjsnek
Avatar autora 24.7.2019
Vážený Miloslave, mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen a věříme, že tomu tak bude i nadále ;) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.6.2019
+ obchod přehledný, fotografie odpovídají skutečnosti, výrobky kvalitní
+ žádná

Avatar autora 24.7.2019
Vážená Nino, mnohokrát Vám děkujeme za nákup i velmi milé hodnocení, které nám zpříjemnilo dnešní den :) Velice nás těší, že jste s námi, našimi službami i šperky spokojená. Pevně doufáme, že žádné zápory u nás ani neobjevíte a opět nás brzy navštívíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 10.6.2019
rychlé dodání, kvalitní provedení
Avatar autora 24.7.2019
Vážená Jano, velice děkujeme za hezké hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těší nás také, že oceňujete rychlost dodávaného zboží a jeho kvalitu. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 9.6.2019
Nakupoval jsem zde už párkrát a s obchodem jsem naprosto spokojená.
Avatar autora 24.7.2019
Vážená Hanko, mnohokrát děkujeme za Vaše krásné hodnocení a také děkujeme za Vaše pravidelné nákupy. Vaší přízně si velmi vážíme a věříme, že tomu tak bude i nadále a těšíme se na další Váš nákup. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 7.6.2019
+ rychlé jednání, spolehlivost

Avatar autora 24.7.2019
Vážený Luboši, moc děkujeme za pěkné hodnocení, které je pro nás odměnou. Spokojený zákazník je naším největším cílem a tak budeme rádi, vrátíte-li se k nám pro nákup šperků i příště :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 5.6.2019
+ Spokojená
+ Kousek od domu

Avatar autora 24.7.2019
Dobrý den, velmi si vážíme Vašeho kladného hodnocení, které nám udělalo velkou radost. Budeme rádi, pokud se k nám pro nákup šperků opět vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 4.6.2019
Skvělá komunikace, rychlost dodání, kvalitní výrobky
Avatar autora 24.7.2019
Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rádi, že zboží došlo rychle a v pořádku a že jste se šperky spokojená. Spokojených zákazníků si vážíme a doufáme, že se k nám brzy vrátíte :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.6.2019
+ Velmi krátká doba doručení zásilky
+ Krásné dárkové krabička

Avatar autora 24.7.2019
Dobrý den, velmi si vážíme Vašeho kladného hodnocení, které nám udělalo velkou radost. Budeme rádi, pokud se k nám pro nákup šperků opět vrátíte. S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 31.5.2019
+ velký výběr
+ kvalita, rychlost, spolehlivost

Doporučuji!
Avatar autora 24.7.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, které nám udělalo nesmírnou radost. Velice nás těší, že jste spokojená s naším zákazickým servisem, kvalitou zboží a rychlostí dodání. Doufáme, že se k nám budete spokojená vracet i nadále a těšíme se na Váš další nákup :) S pozdravem a přáním příjemného dne Hana Sykalová BRUNOshop.cz
Avatar autora | 28.5.2019
Dobré ceny, kvalitní komunikace a rychlé dodání.
Avatar autora | 28.5.2019
+ Pohodlný nákup

Avatar autora | 28.5.2019
Kvalita a Vše pro zákazníka,výborná spolupráce!
Avatar autora | 26.5.2019
nákup bez problémů ,rychlé dodání doporučuji
Avatar autora 24.7.2019
Dobrý den, mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále ;) S pozdravem a přáním příjemného dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz
Avatar autora | 26.5.2019
vše ok
Avatar autora 24.7.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup :). S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Frischtoková BRUNOshop.cz