Hodnocení obchodu

4,9 2050 hodnocení
5
1968x
4
60x
3
12x
2
3x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 6.8.2021
good job
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup, hodnocení a hlavně váš čas. Je to sice pár kliků, ale nesmírně si toho vážíme. Budeme se těšit zase příště, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 6.8.2021
Vše proběhlo rychle a v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi a věříme, že s našimi šperk budete ještě dlouho zářit! Snad si u nás uděláte zase brzo nějakou tu radost, Hanka BRUNOshop.cz
Avatar autora | 5.8.2021
Jsem velmi spokojena
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Krásný den, moc si ceníme vašeho báječného hodnocení. Těší nás, že jste u nás spokojeni a vše probíhá bez problémů. Takže díky a doufáme, že se zase brzo uvidíme, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.8.2021
-
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Krásný den, děkujeme za doporučení a doufáme, že se u nás zase brzy ukážete. :) Zatím se ale mějte jen a jen krásně, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.8.2021
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Krásný den, děkujeme, že jste si u nás vybrala a ještě nás takhle doporučila dál. To je krásné! Tak ať se vše jen leskne, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.8.2021
Krásné šperky za přijatelnou cenu, rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Krásný den, děkujeme za to, že nosíte právě naše šperky. A že jste s nimi (i s námi) spokojená. To nás moc hřeje. Budeme se těšit třeba zase příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 3.8.2021
E-shop s nejrychlejším doručením zboží. SUPER. Náušnice zabaleny v hezké dárkové krabičce.
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Milá Alexandro, ani nevíte, jakou jste nám udělala radost. Přesně tahle hodnocení a nadšení jsou to, co nás žene dopředu. Jste úžasná, děkujeme! Mějte se krásně a snad zase brzy na on-line viděnou, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 2.8.2021
+ Rychlé doručení
+ Ceny
+ Drobná sladkost jako dárek

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, máme radost, že jsme skutečně rychlejší než (b)lesk. Snažíme se! A odměnou nám pak je vaše spokojenost a takhle milá hodnocení. Děkujeme, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
+ Krásné balení a rychlost odeslání, kvalita výrobků.

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Milá Miško, velice děkujeme za hezké hodnocení. Jsme rády, že můžeme dokázat, že levné neznamená nekvalitní. A že se na naše šperky zbytečně dlouho nečeká. :) Čekání totiž nikoho nebaví. Tak nenechejte dlouho čekat nás a příště zase na viděnou, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
Skvělá práce, nemám co vytknout.
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Milá Kateřino, děkujeme za tak milé hodnocení. Moc si toho ceníme. Děláme vše, co je v našich silách, abyste byli spokojení. A máme radost, že se to daří. Věříme, že se zase brzy potkáme, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
Rychlé dodání, vysoká kvalita zboží, vše super
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, tolik superlativů si snad ani nezasloužíme, děkujeme. Až se z toho všeho červenáme. Doufáme, že se zase brzy potkáme a vy se s námi pořádně blýsknete! S pozdravem a přáním příjemného dne, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
Vše v pořádku, krásné. Nemám co vytknout.
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, tak přesně tohle je důvod, proč to děláme. Vaše radost. Když to tak čteme, nemůžeme se přestat usmívat. Děkujeme! Snad si u nás uděláte zase brzo radost, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
Doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, děkujeme za doporučení a doufáme, že se u nás zase brzy ukážete. :) Zatím se ale mějte jen a jen krásně, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
Jen ty nejlepší
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Milá Leono, mnohokrát děkujeme za důvěru i báječné hodnocení. Moc si toho vážíme. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě a věřte, že nás nesmírně těší, když se k nám zákazník rád vrací. To je zkrátka ta nejlepší odměna. Budeme se těšit zase příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
Opravdu rychlé doručení objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, děkujeme za důvěru i to, že jste s námi spokojená. To je totiž základ. Třeba se nám blýská na společnou cestu pravidelného zákazníka, co říkáte? Budeme se těšit zase příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
+ Zboží doručené v čas, balení na úrovni, kvalita zboží odpovídá...

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, děkujeme za důvěru i skvělé hodnocení. Jsme rády, že jste byl s nákupem spokojen – o to tu totiž jde. Vaše spokojenost je i naší spokojeností. Tak zase brzy na spokojenou shledanou, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
+ Rychlost doručení
+ Krásný šperk
+ Dárkové balení

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Milá Jiřino, ani nevíte, jakou jste nám udělala radost. Přesně tahle hodnocení a nadšení jsou to, co nás žene dopředu. Jste úžasná, děkujeme! Mějte se krásně a snad zase brzy na on-line viděnou, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 1.8.2021
+ Velmi spokojená

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, děkujeme za to, že nosíte právě naše šperky. A že jste s nimi (i s námi) spokojená. To nás moc hřeje. Budeme se těšit třeba zase příště, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.7.2021
+ dodání do druhého dne
+ pěkně zabaleno
+ + malý dárek

žádná
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, děkujeme za tak milé hodnocení. Máme radost, že jste spokojená a všechno klaplo. A třeba to nebylo naposledy. Mějte se krásně, Tereza BRUNOshop.cz
Avatar autora | 30.7.2021
+ Rychlé jednání.

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2021
Dobrý den, děkujeme! Vážíme si toho, že jste s námi spokojená a věříme, že vás budeme bavit i příště. S pozdravem a přáním příjemného dne, Tereza BRUNOshop.cz